Meteen naar de inhoud

Toekomst in aanbouw

Hoewel ik me de afgelopen periode anders had voorgesteld, wou ik nu toch even een brokje positief nieuws brengen…Op de foto zie je mijn draaiorgelatelier in aanbouw. En achter de lens zat Anna Godderis-Aerts. Twee jaar geleden kochten mijn vrouw en ik mijn ouderlijke woning in De Panne om ons daar in de toekomst te vestigen en een orgelatelier te bouwen. Nu is het bijna zo ver! De ruwbouw is in volle gang!Met een ambigue gevoel, maar vooral met blijdschap sla ik een nieuwe richting in met mijn carrière. Museum Speelklok heeft een onmisbaar hoofdstuk in mijn leven ingevuld. Ik heb er niet enkel mijn carrière en mijn tijd in Utrecht, omringd door een fenomenale collectie, aan te danken, maar ik heb er ook de liefde van mijn leven gevonden…De prachtige villa aan de Belgische kust, met daar tegenaan het atelier is een droom die ik nooit voor mogelijk hield. Ik hoop dat het een warm nest mag zijn voor mijn familie, en een oord waar veel nieuwe en oude mechanische muziekinstrumenten hun klanken zullen (terug)vinden.Spannend………