Over mijzelf:

Ik ben Alberic Godderis en woon in De Panne, aan de westkust  van België. Ik ben inmiddels 26 jaar geworden en ben gebeten door het draaiorgelvirus. Zelf heb ik 3 orgels: Draaiorgel "Den Ara", Dansorgel "Prins  Boudewijn" en draaiorgel "Heen&Weer".
Mijn droom is in de toekomst draaiorgelbouwer te worden.
Toen ik 15 jaar was heb ik de kans gekregen om de  basisprincipes van de orgelbouw te leren.
Deze kans heb ik gegrepen! De bouw van het draaiorgel “Den  Ara” heeft mij  doen inzien dat draaiorgels bouwen iets voor mij  was, en dat ik er graag mijn  toekomst van zou maken.Een tijdje later was er de Mortier “Prins Boudewijn” die mij aanmoedigde om  verder te gaan.
Na mijn middelbare studies in 2006 heb ik een tijdje bij orgelbouwer J.Verbeeck stage gelopen. In september 2007 startte ik mijn universitaire studie aan de faculteit economie van de Gentse universiteit.Uiteraard beperkt mijn studie de tijd die ik aan de orgels kan spenderen, doch, dit is van tijdelijke aard moeten we maar denken...
Naast mijn studie hou ik mij wat orgels betreft hoofdzakelijk bezig met het verhuren van  Draaiorgel “Den Ara” en enkele kleine herstellings projecten. Daarnaast is er ook nog het Veurns draaiorgelfestival die ik jaarlijks samen met mijn oom organiseer in de maand juni.! Uiteindelijk wil ik graag afsluiten met een quote die m'n grootvader, Alberic Florizoone, altijd gebruikte: "Ik maak van mijn hobby, mijn beroep".

Alberic H. Godderis